Over ons - Bont Fysiotherapie

Over ons

Op deze pagina vindt u de volgende informatie:

 

Onze Medewerkers

Rolf Bont
 
Werkdagen: ma, di, woe, en do
Marvin Tulner
 
Werkdagen: ma, di, woe, do en vrij 
   
Olivia Bont

 

Werkdagen: di, woe, do en vrij
   
Danique Bijsterbosch
 
 
   
Harmen Walderveen
 
Werkdagen: ma, di, woe, do en vrij
   
Heidy Bos
 
Werkdagen: ma en di
  Martine Bont
 
Werkdagen: woe

 

De Praktijk

Bont Fysiotherapie is sinds 2 januari 1982 gevestigd in het Gezondheidscentrum te Putten. Door korte lijnen is er een goede en snelle samenwerking mogelijk tussen de verschillende disciplines in het gezondheidscentrum. Pedicure (o.a. diabetes), podotherapie, diëtiek en oefentherapie motus zijn ook aanwezig binnen onze praktijk. 

 

Bij Bont fysiotherapie kunnen wij onze patienten snel kunnen helpen. Hierdoor is er weinig wachttijd en hoeft u niet lang met uw klachten te blijven lopen. Wij bieden voor u een uniek behandelplan dat past bij u en uw klacht.

 

Fysiotherapie is sinds 2006 direct toegankelijk, dit betekent dat u zich zonder verwijzing van de huisarts kan aanmelden. Mocht het nodig zijn, dan wordt contact met uw huisarts gezocht. 

 

Bont fysiotherapie heeft 5 behandelruimtes, een comfortabele wachtruimte, een koffieruimte, een grote oefenzaal (100m2) en een kantoor. In 2012 is de oefenzaal opnieuw ingericht met nieuwe apparatuur van technogym. Ook staan in de oefenruimte de beweegbanken van Shapemaster. Sinds 2014 is de zaal met 40m2 uitgebreid. Hierdoor is het voor jong en oud mogelijk om onder goede begeleding te sporten bij Bont fysiotherapie. 

U kunt ons tijdens de openingstijden telefonisch bereiken. U kunt ons dag en nacht mailen.


Huishoudelijk reglement

Download ons huishoudelijk reglement.