Over ons - Bont Fysiotherapie

Over ons

De Praktijk

Bont fysiotherapie heeft 5 behandelruimtes, een comfortabele wachtruimte, een koffieruimte, een grote oefenzaal (100m2) en een kantoor. In 2012 is de oefenzaal opnieuw ingericht met nieuwe apparatuur van technogym. Ook staan in de oefenruimte de beweegbanken van Shapemaster. Sinds 2014 is de zaal met 40m2 uitgebreid. Hierdoor is het voor jong en oud mogelijk om onder goede begeleding te sporten bij Bont fysiotherapie. 

Bij Bont fysiotherapie kunnen wij onze patienten snel helpen. Hierdoor is er weinig wachttijd en hoeft u niet lang met uw klachten te blijven lopen. Wij bieden voor u een uniek behandelplan dat past bij u en uw klacht.

Fysiotherapie is sinds 2006 direct toegankelijk, dit betekent dat u zich zonder verwijzing van de huisarts kan aanmelden. Mocht het nodig zijn, dan wordt contact met uw huisarts gezocht.

 

Een behandeling

Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van de klachten, door de patiënt eerst vragen te stellen en te onderzoeken (anamnese + onderzoek).

Op basis daarvan kan de fysiotherapeut samen met de patiënt een behandelplan opstellen. De fysiotherapeut kan iemand op diverse manieren helpen.

De behandeling kan bestaan uit:
• Voorlichting, advies en preventie
• Oefentherapie
• Dry needling
• Mobilisatie technieken
• Massage
• Een combinatie van bovengenoemde behandelingen.
Daarnaast zorgt de fysiotherapeut voor preventief advies, voorlichting en begeleiding om herhaling of verergering te voorkomen.

Verder is het belangrijk dat u zelf actief meewerkt aan het verminderen van uw klachten door bijvoorbeeld oefeningen te doen.r

 

 

Zorgpartners Midden- Nederland

Wij nemen als praktijk deel aan de zorgpartners Midden- Nederland. Dit is een groep samenwerkende pratijken op de NW-Veluwe en Regio Randmeren.  Om als gesprekspartner sterk te staan tegenover externe partijen. Een groep waarin ruimte is voor innovatieve ontwikkelingen, zowel vakinhoudelijk binnen de fysiotherapie als multidisciplinair in samenwerking met andere zorgverleners.

 

www.zorgpartnersmiddennederland.nl

 

 

De Stichting Keurmerk Fysiotherapie

Wij zijn aangesloten bij  De Stichting Keurmerk Fysiotherapie. Dit is een onafhankelijk en erkend kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten en voor fysiotherapiepraktijken. Wij geven fysiotherapeuten inzicht in de kwaliteit van hun fysiotherapeutisch handelen.

Fysiotherapeuten die op deze manier werken aan de kwaliteit van het fysiotherapeutisch handelen zijn herkenbaar voor patiënten, zorgverzekeraars en overheid, zonder dat zij worden gehinderd door overbodige administratieve lasten.
Ook borgt het Keurmerk de best mogelijke behandeling voor de patiënt, draagt bij aan het realiseren van kostenefficiëntie en doelmatigheid én maakt doorontwikkeling van de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg mogelijk. Hierdoor zorgt het Keurmerk Fysiotherapie ervoor dat fysiotherapie een duurzame positie in de maatschappij krijgt.

 

www.keurmerkfysiotherapie.nl

 

 

Huishoudelijk reglement

Download ons huishoudelijk reglement.