Fysio-move - Bont Fysiotherapie

Fysio-move

In onze praktijk bieden wij Fysio-move aan. Dit zijn groepslessen waarin u sport onder begeleiding van een medisch sportbegeleider. Veel (terugkerende) klachten kunnen voorkomen worden door te sporten, maar soms is het niet zo makkelijk om een sportschool in te stappen.

 

Bij Fysio-move in onze praktijk werken we met kleine groepen zodat u altijd aandacht krijgt van een medisch sportbegeleider. Deze kan u oefeningen geven die passen bij het doel wat u wilt behalen.

 

Kleine groepen
Samen doelen behalen
Sporten met plezier
Medische sportbegeleiders
Voor jong en oud
Met of zonder lichamelijke klachten

 

Wandel bootcamp
Vanuit Fysio-move is ook de wandel bootcamp ontstaan. Een wandelbootcamp is een variatie op de normale bootcamp, waarbij tijdens het hardlopen oefeningen gedaan worden. Het hardlopen hebben wij vervangen door wandelen, tijdens deze wandeling wordt gebruik gemaakt van alle mogelijkheden om oefeningen te doen die er te vinden zijn.

 

Personal training bij Bont Fysiotherapie

Wat is een personal trainer?

 

Een personal trainer verdiept zich in eerste instantie in jouw huidige startsituatie. Waar loop je tegen aan, wat zijn jouw korte en lange termijn doelstellingen, heb je lichamelijke klachten? Een personal trainer start met de basis. En daarom is het ook zo persoonlijk. Geen standaard aanpak maar specifiek op jou gericht. Zie de personal trainer als iemand die zich volledig inzet om met jou toe te werken naar je doelstelling.

 

Personal training voor wie?
Of je nou wilt afvallen, een strakker  lichaam wilt, je algehele conditie wilt verbeteren of bekend bent met ziektebeelden. Personal training is er voor iedereen!

 

Wat maakt ons uniek?
Wij als team kennen het menselijk lichaam door en door, en we zijn bekend met de fysiologische effecten die ontstaan bij het maken van bewegingen met of zonder weerstand. Samen met onze  kennis op het gebied van trainingsleer, kunnen wij hierdoor voor iedereen een op maat gemaakt programma maken waarbij we samen met u de gewenste resultaten kunnen bereiken.

 

Intake
Een afspraak maken voor een vrijblijvende intake, het bespreken van doelstellingen en kennismaken met een personal trainer is altijd mogelijk.